Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Επιστολή Μεϊμαράκη στον Σκοπιανό ομόλογό του


O πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Ευάγγελος Μεϊμαράκης απέστειλε επιστολή στον ομόλογο του της ΠΓΔΜ Τράικο Βελιάνοσκι... με την οποία τον ευχαριστεί για τη συγχαρητήρια επιστολή που τού απηύθυνε (στις 18/07/2012) με την ευκαιρία της εκλογής του ως προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

Ο κ. Μεϊμαράκης, στην επιστολή του αυτή, το περιεχόμενο της οποίας δημοσιεύουν σήμερα ΜΜΕ των Σκοπίων, εκφράζει την πίστη ότι η ανάπτυξη καλών σχέσεων με τους γείτονες είναι υψίστης σημασίας και σημειώνει ότι η εμπιστοσύνη που βασίζεται σε εποικοδομητικές ενέργειες και καλής πίστεως προθέσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί ένα ελπιδοφόρο και λαμπρό μέλλον για όλους τους λαούς της περιοχής.

«Ως Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα χρησιμοποιήσω την εξουσία που μου εμπιστεύθηκαν οι πολίτες για να διευκολύνω τη δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας» αναφέρει ακόμη ο κ. Μεϊμαράκης στην επιστολή του αυτή προς τον κ. Βελιάνοσκι.

Επίσης, ο κ. Μεϊμαράκης ευχαριστεί τον κ. Βελιάνοβσκι για την ευγενική πρόσκληση που τού απηύθυνε να επισκεφθεί την ΠΓΔΜ, την οποία, όπως αναφέρει, θα εξετάσει σοβαρά στο πλαίσιο των υποχρεώσεων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ,ο κ. Μεϊμαράκης απέστειλε την απαντητική αυτή επιστολή προς τον κ. Βελιάνοσκι την 1η Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου